Klachten en Retouren

Heb je klachten over je bestelling? Dat vinden we vervelend voor je om te horen. Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen adviseren we je om onze pagina met veelgestelde vragen te bekijken. Kans is groot dat we je hier al een eind op weg kunnen helpen.

Klachten

Wil je direct met ons in contact komen over een klacht m.b.t. je bestelling, de verzending of een betaling? Of werkt een artikel niet naar behoren en/of is deze defect?

Bekijk onze contactpagina over hoe we je zo spoedig mogelijk te woord kunnen staan. We zijn zowel telefonisch als per e-mail te bereiken en je kunt ons ook bezoeken in onze winkel als je dat liever hebt.

Retouren

Voldoet een aangekocht product niet aan je wensen en wil je deze retourneren? Alle aankopen via GayToys zijn beschermd via het algemene herroepingsrecht en kunnen zonder opgaaf van reden, binnen 30 dagen, teruggestuurd worden.

Uitzonderingen

Uitgesloten van dit herroepingsrecht (als de hygiëne seal niet intact is) zijn hygiëne artikelen, zoals bijvoorbeeld:

Verzending

Mocht het product verder helemaal compleet en onbeschadigd zijn en in de originele verpakking zitten, dan ontvangen we graag het product van je terug. Is dit niet het geval? Dan kunnen we jammer genoeg het product niet terug van je aannemen en kun je niet in aanmerking komen voor een retournering.

Om de retournering zo makkelijk mogelijk voor je te maken kun je hier ons retourformulier vinden. Dit formulier dient uitgeprint en ingevuld te worden en moet bij de producten in de doos worden geplaatst, om de retournering spoedig te kunnen afhandelen.

Op dit formulier staat ook het retour etiket (die zichtbaar op het pakket bevestigd dient te worden) met alle gegevens voor de postbezorger om het pakketje veilig en snel bij ons te retourneren.

Kosten & Terugstorting

Dit label bevat een Nederlands antwoordnummer zodat je kosteloos het pakket terug kunt sturen. We verrekenen de eerste verzendkosten (die in rekening gebracht waren bij het afrekenen van je bestelling) met de portokosten van het ontvangen van je retournering.

Als we je pakketje hebben ontvangen (en de terug geleverde producten voldoen aan onze voorwaarden én zijn in een correcte staat) dan storten we zo spoedig mogelijk het aankoopbedrag van de producten terug. We streven ernaar om de storting binnen 7 werkdagen te hebben voldaan.