Presentatie boek ‘Pietje, een Rotterdamse jongen’

Launch Party

Auteur Piet Gamelkoorn gaat, in het theater van boekhandel Donner (Coolsingel 129), het eerste exemplaar van zijn boek aanbieden aan wethouder Onderwijs, Cultuur en Toerisme de heer Said Kasmi. Na afloop brengt een dj muziek uit de jeugd van Piet en de tijden van de Gay Palace en Café Keerweer ten gehore.

Reserveer snel wegens de grote te verwachten belangstelling. Mocht het evenement uitverkocht raken, dan kun je altijd nog naar de afterparty. Vanaf 16:00 uur is het boek te koop bij boekhandel Donner (Rotterdam afdeling, begane grond, ingang Binnenwegplein). Die middag kan je het boek gelijk laten signeren door de auteur in het Theater van Donner op de 2e etage. Wees er snel bij. Het boek heeft een beperkte oplage en kost €19,50.

Reserveren

Reserveren is noodzakelijk wegens beperkte capaciteit. De zaal is open vanaf 14:30 uur. Na aanvang van het programma om 15:00 uur is geen toegang meer mogelijk. Mocht u verhinderd zijn laat ons dit op tijd weten.

After Party

Na de presentatie zal er vanaf 18:00 uur een afterparty plaatsvinden in CLSNGL – Food & Drinks op Coolsingel 245 te Rotterdam. Reserveren voor dit evenement is niet mogelijk.

Praktische Informatie

EvenementLaunch Party ‘Pietje, een Rotterdamse jongen’
ToegangGratis
Datumzondag 27 maart 2022
Tijd15:00 tot 17:00 (inloop vanaf 14:30)
LocatieTheater Donner, Coolsingel 129

Bij dit evenement is een beperkt aantal (zit)plaatsen beschikbaar. Om de Launch Party bij te wonen is het hebben van een geldige reservering verplicht.

Reserveren

Wilt u reserveren voor de Launch Party van “Pietje, een Rotterdamse jongen” op zondag 27 maart 2022? Vul uw gegevens hieronder in, wij zullen zo spoedig mogelijk reageren op uw aanvraag.

[contact-form-7 id=”8039″]

boek pietje een rotterdamse jongen

Pietje, een Rotterdamse jongen

Het boek Pietje, een Rotterdamse jongen beschrijft het leven van een puberjongen op Zuid, die het toen nog grotendeels ondergrondse homoleven van Rotterdam ontdekt en er gaandeweg zelf een grote rol in is gaan spelen.

En hij kijkt regelmatig kritisch terug op zijn persoonlijke keuzes en relaties, zowel in zaken als in de liefde. Die relativerende instelling, die eerlijkheid in combinatie met zijn vertrouwelijke toon, maakt dit tot een aantrekkelijk boek.