Wij zijn open zolang dit mag! Ma t/m vr 12:00 tot 18:00, za en zo tot 17:00

Tenga Pride cup masturbator 137739

Tenga Original Vacuum Cup Masturbator - Rainbow Pride-editie    art no 137739
 
Tenga Original Vacuum Cup-masturbator, in regenboogkleuren, ontworpen om de LGBTQ-beweging in Taiwan te ondersteunen. Voor seksueel genot zonder grenzen, ongeacht uw seksuele geaardheid!
De Tenga Original Vacuum Cup-masturbator (ook "Deep Throat Cup" genoemd) is een seksspeeltje voor mannen dat is ontworpen om de sensaties van een "deep throat" blowjob te reproduceren. Dankzij de klep, geplaatst op het einde van de masturbator, kunt u de interne luchtstroom regelen om de perfecte hoeveelheid zuigkracht op de penis te verkrijgen. De gestroomlijnde vorm van deze masturbator biedt unieke sensaties, heel dicht bij die gevoeld tijdens een echte blowjob. Bereid jezelf voor op intense sensaties!
Voor elke aankoop van deze "Rainbow Pride" speciale en gelimiteerde editie, doneert Tenga een deel van haar winst aan organisaties die gerelateerd zijn aan LGBTQ-bewegingen in Taiwan.
Tenga Onacup masturbators zijn vooraf gelubriceerd en zijn bedoeld voor eenmalig gebruik (niet-wasbaar). Voor meervoudig gebruik, raden we aan een condoom te gebruiken
Meer informatie
KleurNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Tenga Pride cup masturbator 137739