PDX Elite Cock Compressor Vibrating Stroker

PDX Elite Cock Compressor Vibrating Stroker
Innovatieve airbagtechnologie is ontworpen om op te blazen en te laten leeglopen terwijl het uw Penis omringt met een stimulerend knijp- en zuig simulaties.
Meerdere airbags met meerdere functies, gecombineerd met krachtige, luchtdichte zuiging om elke centimeter van je lul te melken, geven je de beste masturbatie-ervaring van je leven!
De PDX Elite Cock Compressor Vibrating masturbator geeft je ongelooflijke multi-action zuigen en melken masturbatie.
De levensechte Fanta Flesh binnenhoes is bekleed met masserende ribben, bulten en aangename texturen, deze zullen je fantasieën met elke stuwkracht vervullen. Voor volledig geautomatiseerde trillingen drukt u eenvoudig op de knop op de krachtige oplaadbare motor en kunt u genieten van 10 verschillende vibraties die helemaal over de gehele schacht lopen. Ontdek uw opties!
De robuuste buitenhoes heeft een verstelbare zuignap die op een plat oppervlak kan worden bevestigd en is afgesteld op de perfecte hoek voor handsfree plezier. Het levensecht Fanta Flesh-materiaal   bootst het gevoel en de warmte van de echte huid na.
Krachtige vibratiefuncties - Een supersterke oplaadbare motor biedt 10 stimulerende vibraties. Druk eenmaal om te activeren en houd gedurende 3 seconden ingedrukt om te ontgrendelen. 5 Functie Air Bag? Drukregeling - Het geavanceerde airbagontwerp past precies de juiste hoeveelheid aangename druk toe. Druk om te activeren en houd gedurende 3 seconden ingedrukt om te ontgrendelen. Lucht
Tight Super Suction - Knijp en maak plezier met een druk op de knop Verstelbare zuignap met vergrendeling - Extreem krachtige zuiging maakt bevestiging op vrijwel elk plat oppervlak mogelijk met een innovatief twistlock-ontwerp voor een extra sterke verbinding.
Onderhoudsinstructies: oplaadbaar via de meegeleverde USB-kabel. Schoonmaken is een makkie na het plezier met Refresh Toy Cleaner en warm water. Verwijder de inwendige mouw-piror tot reiniging. Om de zachtheid van je PDX Elite Cock Compressor Vibrating Stroker te behouden, pas Fanta Flesh Revive Powder toe nadat het is gedroogd.
Gebruiksaanwijzing:
Vibratie: druk eenmaal op de bovenste knop om de vibratiefunctie te activeren. Druk opnieuw om snelheden en patronen te doorlopen.? Als u de vibratie wilt uitschakelen, houdt u de bovenste knop drie seconden lang ingedrukt.
Airbags: om de airbagfunctie te activeren, drukt u eenmaal op de onderste knop. Druk opnieuw om door de modi te bladeren. ? Houd de onderste knop drie seconden ingedrukt om airbags uit te zetten en druk te ontlasten. Op de achterkant van het apparaat bevindt zich de jackpin-oplaadpoort en de LED-indicator.
De? LED zal anders oplichten afhankelijk van de situatie. LED-indicaties - Gebruik: Trilling (alleen) AAN: Effen rode airbags (alleen) AAN: continu groen Vibe + airbags AAN: knipperend rood en groen Oplaadinstructies: om het apparaat op te laden, steekt u de jackpin van het meegeleverde laadsnoer in de DC-poort aan de achterkant van het apparaat en het USB-uiteinde in een gevoede USB-poort of -adapter.
LED-indicaties - Charging: Charging: Solid Red Fully Charged: Solid Green. ?
(Please Note: The unit will not operate while charging).
Meer informatie
KleurNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:PDX Elite Cock Compressor Vibrating Stroker