Onze fysieke winkel is tot 19 januari 2021 helaas gesloten. Onze webwinkel is 24/7 geopend!
Ook bieden wij de mogelijkheid tot afhalen bij onze achteringang. Zie Onze Winkel voor meer informatie.

King Cock Strapon Voorbind dildo

Net als het echte werk, maar ze kan ook stoten. De stevige dildo is een realistische replica van een penis omdat hij een uitgesproken eikel, aders op de schacht heeft en de huidskleur een blauw tintje heeft. Deze dildo geeft enorm veel voldoening omdat hij 20,6 cm lang is en een diameter van 4,4 cm tot 4,7 cm heeft. Niemand zal deze aantrekkelijke minnaar kunnen weerstaan! Gebruik deze dildo alleen, met een partner, voor rollenspellen, etc. De mogelijkheden zijn eindeloos!

De stevige penisdildo kleeft aan elk plat oppervlak omdat hij een sterke zuignap heeft en kan het meegeleverde comfortabele harnas ook in een oogwenk veranderen in een strap-om harnas. De brede zwarte strap-on string kan worden aangepast met de D-ringen voor een perfecte pasvorm. De klittenbandsluiting en O-ring houden de dildo stevig op zijn plaats, zodat je hem krachtig in je partner kunt steken. Puur plezier!

Er worden 3 cockringen meegeleverd (3 cm, 4 cm en 5 cm), wat inhoudt dat er verschillende maten dildo's bij het harnas gebruikt kunnen worden. Door de klittenbandsluiting kunnen de ringen snel en eenvoudig worden verwisseld Materiaal: PVC (dildo), vinyl (harnas), metaal (D-ringen), klittenband (banden), siliconen (O-ringen), ftalaatvrij volgens volgens EU-verordening REACH. Een glijmiddelmonster en speelgoedreiniger zijn inbegrepen.

Verkrijgbaar in 9 inch, Dildo 20,6 cm lang, 4,4 tot 4,7 cm doorsnede

en verkrijgbaar in 6 inch Dildo 15 cm lang 4.2 tot 4.5 doorsnede

Kenmerken:
Gemaakt in de VS
Huidskleur
Stevige dildo
Dildo is volledig afneembaar en kan zonder harnas worden gebruikt
Dildo plakt met zuignap op een plat oppervlak
Heeft een eikel
Heeft aderen
Bandjes met hoepel- en lusbevestigingen
Verstelbaar met metalen ringen
Materiaal: PVC (dildo), vinyl (harnas), metaal (D-ringen), klittenband (banden), siliconen (O-ringen), ftalaatvrij

Meer informatie
KleurNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:King Cock Strapon Voorbind dildo