Penistoys

Naast de anaaltoys is er ook genoeg te ontdekken op het gebied van penistoys. De penistoys zijn de laatste jaren steeds meer in opmars en hebben hun plek in sextoy land goed veroverd. Ontdenk op GayToys.nl wat bij jou past.

Ballstretchers

Naast het feit dat ballstretchers als doel hebben je balzak te verlengen en de ballen op de juiste plek te houden tijdens de seks, ziet het er ook nog eens ongelofelijk sexy uit. Door het dragen van een ballstretcher komen de ballen beter tot hun recht en is het makkelijker voor je sekspartner om met jouw testikels te spelen. Een ballstretcher plaats je om je balzak en rust op de ballen. Het genot zit hem voor de drager in het stretchen van de ballen en het gewicht dat op de ballen rust. Dit geeft tijdens het penetreren of aftrekken extra stimulatie.

Wanneer je de ballstretcher voor het eerst draagt kan dit even wennen zijn. Het is daarom verstandig de ballstretcher bij het eerste gebruik niet langer dan 30 minuten aan te houden. De volgende keer dat je de stretcher gebruikt zal je merken dat je het al een stuk langer vol kan houden. Als je nieuw bent met de ballstretcher kan je het beste een stretcher gebruiken die uit twee delen bestaat. Deze zijn namelijk makkelijker aan en uit te doen. Een stretcher die uit één deel bestaat hoeft ook geen problemen op te leveren, maar vergt misschien net wat meer expertise.

De maat van de ballstretcher hangt af van je eigen voorkeur. Voor beginners is het handig om een stretcher te nemen met een zo groot mogelijke binnen diameter. Zo kan je het beste wennen aan de ballstretcher. Wanneer je zelf vind dat je een kleinere diameter aan kan is dit zeker het proberen waard. Dit hangt af van de dikte van je scrotum en hoe dit bij je aanvoelt.

Een voordeel van een ballstretcher is dat het, net als bij een cockring, de erecte penis harder maakt en langer stijf houdt. Hierdoor wordt ook het orgasme veel intenser. Zeker het proberen waard!

Ballstretchers

Waar moet je op letten?

  • De afmetingen. Begin niet te strak wanneer je nog nooit een ballstretcher hebt gebruikt. Dit kan altijd nog.
  • Houd de ballstretcher bij het eerste gebruik niet te lang aan. Bouw dit rustig op.

Gaytoys.nl biedt een uitgebreid assortiment aan ballstretchers in verschillende materialen, vormen en maten. Dat betekent voor ieder wat wils en biedt voor jou de mogelijkheid om jouw ballen steeds iets verder op te stretchen!

Cockring

Een cockring, of penisring, zorgt ervoor dat de penis in erectie harder wordt en langer aanhoudt. Dit is een uitkomst voor mannen met erectieproblemen maar ook erg plezierig voor mannen die hier geen last van hebben. Het vergroot de gevoeligheid van de penis en als sieraad misstaat het ook niet. Een vibrerende cockring geeft daarnaast extra stimulatie bij zowel de gebruiker die de cockring om heeft als de eventuele ontvangende partner.

De cockring dient in slappe of half slappe toestand om gedaan te worden. Wanneer de penis in erectie is, zit de ring strak om de penis heen waardoor het bloed wat in de penis stroomt daar ook blijft. Dit is niet onverantwoord. Sexuologen en artsten keuren het gebruik van een cockring goed.

De ring kan zowel aan de schacht van de penis geplaatst worden als achter de balzak. Gebruik hierbij een beetje glijmiddel om de ring makkelijker naar achter de laten schuiven. De penisring kan ook meteen achter de eikel geplaatst worden. Zo blijft de eikel hard en extra gevoelig. Het combineren van verschillende ringen en posities kan ook tot verassend genot leiden. Experimenteer hiermee om te kijken wat voor jou en je eventuele partner het fijnst is.

Cockrings

Waar moet je op letten?

  • Weet goed welke maat je moet kiezen. Wanneer je een rekbare of verstelbare ring aanschaft is dit niet van toepassing. Wanneer de ring de klein is kan het pijn gaan doen en kan dit complicaties opleveren. Een te grote ring verminderd uiteraard de werking van de ring.

Extenders

Altijd al gedroomd van een maatje meer? Of wil je je sekspartner extra hard kunnen penetreren en/of oprekken? Met de penis extenders is het mogelijk! Gaytoys.nl heeft een aantal toys voor je verzameld die jouw penis kunnen verlengen. Naast het verlengen van je penis zijn enkele extenders ook voorzien van rondingen of ribbels aan zowel de binnen- als buitenkant. Dit zorgt voor een extra stimulans voor zowel je sekspartner als voor jou. Meer plezier voor beiden dus!

Extenders

Waar moet je op letten?

  • Het formaat. Laat de extender niet te strak zijn. 
  • Voor de hygiëne is het belangrijk de extender na gebruik goed te reinigen.

Masturbators

Een masturbator is een (levensechte) replica van een anus, mond of vagina. Ze worden gemaakt van siliconen of rubber. Tegenwoordig komen er steeds meer discrete masturbators op de markt, bijvoorbeeld van het merk Tenga. Deze masturbators zien er van de buitekant niet uit als een seksspeeltje en hebben allemaal een andere binnenkant. Omdat geen één penis hetzelfde is, is de binnenkant van de masturbator erg belangrijk. Naar voorkeur kan gekozen worden voor verschillende structuren. Een perfecte manier om te kijken of een masturbator iets voor jou is zijn de Tenga Eggs. Dit zijn kleine, betaalbare masturbators in de vorm van een ei die na één keer gebruiken gedeponeerd kunnen worden. Ook deze komen met verschillende structuren van binnen. Zo kan je ze allemaal eens proberen.

Masturbators

Waar moet je op letten?

  • Let op de lengte van de masturbator. Je wilt niet hebben dat jouw penis niet past.
  • Ook de diameter van de ingang en de binnenkant is belangrijk. Een strakke masturbator kan fijn zijn, maar een te strakke raden wij je niet aan.
  • Gebruik altijd glijmiddel. Giet een flinke scheut glijmiddel in de masturbator en knijp er een aantal keer in zodat het glijmiddel goed verdeeld wordt.
  • Na gebruik de masturbator goed schoonmaken, zodat hij weer klaar voor gebruik is voor een volgende keer.

Genoeg penistoys om eens te proberen, lijkt ons zo! Mocht je toch nog vragen hebben kan je altijd contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website of loop eens een keer langs in onze shop in Rotterdam.