Wij zijn open zolang dit mag! Ma t/m vr 12:00 tot 20:00, za en zo tot 17:00

Boneyard De Skwert Anaaldouche kit

Boneyard De Skwert  douchekit
Het siliconen mondstuk wordt geleverd met 2 schroefdraadadapters die op de meeste waterflessen passen. Deze onmisbare man-op-man-tool is ontworpen om in je achterzak te passen voor een on-the-go schoonmaak voor die ongelegen momenten die je gewoon niet kunt laten liggen.
Vergeet het vinden van een doucheslang, zoek gewoon een fles water, schroef hem vast en u bent klaar om te gaan! Het krachtige en iconische design van het Boneyard-merk heeft een elegant 5-gaats siliconen mondstuk en is voorzien van 2 verschillende adapters met schroefdraad die op de meeste waterflessen passen.
De set wordt ook geleverd met een slangadapter, zodat u het mondstuk op uw favoriete doucheslang kunt gebruiken. Ideaal voor op reis, onderweg en dagelijks gebruik. Je kunt er zeker van zijn dat de Skwert je keer op keer door de straf van je langste spelsessies zal helpen. Het 4 "siliconen mondstuk is 100% soft touch siliconen.
De adapters zijn solide ABS-constructie met een kleine draad en grote schroefdraadfitting voor een niet-lekkende passing. De set wordt ook geleverd met een standaard doucheslangadapter en een dop voor sanitaire opslag.
Sanitaire opbergdop Zacht
100% Soft Touch-siliconen mondstuk van 4 "(10 cm)
Kleine waterflesbevestiging
Grote waterflesbevestiging
Doucheslang bevestiging
Dit product is veilig voor alle glijmiddelen, volledig hypoallergeen, niet-irriterend en compatibel met de gevoelige huid. Onderhoudsinstructies: Was grondig met milde zeep en warm water of een speelgoedreiniger. Dep droog en laat het product volledig aan de lucht drogen. Bewaar afzonderlijk.
Meer informatie
KleurNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Boneyard De Skwert Anaaldouche kit